1. Поръчка може да се извърши от различни секции в уебсайта, където има публикувани оферти и описания. „ЕРЕР“ ООД не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените артикули, дължащи се на специфики в екраните на компютрите. Заявяването за закупуване на артикул /и се приема за изразено писмено съгласие от страна на Потребителя относно вида, качеството и количеството на артикула /ите.

2. Цените на предлаганите стоки са посочени за всеки вид стока поотделно с оглед нейните специфики - цвят, размер, материал и т.н. Цената за доставка на стоките е съобразно тарифата на куриерските фирми.

3. Продуктите, които ПОТРЕБИТЕЛЯТ има намерение да купи следва да бъдат добавени от него в неговата „Количка”.

4.Добавянето на определена стока в „КОЛИЧКА” става чрез натискане на наименованието или снимката на конкретния продукт и след това натискане на бутона „КУПИ”.

5.За да прегледа продуктите в „КОЛИЧКА” си, ПОТРЕБИТЕЛЯТ трябва да натисне бутона „КОЛИЧКА” , който се намира горе вдясно на сайта.

6. Заявките за покупка на стока се извършват чрез попълване на специален формуляр, намиращ се в САЙТA.
Заявката за покупка се появява при натискане на бутона „ПЛАЩАНЕ” в секцията „КОЛИЧКА”. След това, за да подаде заявката, ПОТРЕБИТЕЛЯТ следва да попълни полетата в нея, като задължителните за попълване полета са отбелязани със звезда (*).
В заявката автоматично се изписват продукта, количеството и точната крайна цена (с включено ДДС) на стоките, съобразно съдържанието на „КОЛИЧКАТА” на ПОТРЕБИТЕЛЯ, което той е въвел по-рано. Цената за доставката, изчислена съобразно стойността на поръчката и избрания адрес на доставка не се показва тук, тъй като тя зависи от тарифата на куриерската фирма. Служител на „ЕРЕР“ ООД, задължително уведомява клиента каква ще бъде цената за доставка, преди да се изпрати поръчката.

При попълването на заявката за покупка ПОТРЕБИТЕЛЯТ се задължава да представи вярна и точна информация.

7. С натискане на бутона „ПОТВЪРДЕТЕ “ ПОТРЕБИТЕЛЯТ поема задължение да заплати стоката по начина, избран от него.Заплащане на поръчаните стоки може да се осъществи по следните 2 начина: * Плащане при доставка (наложен платеж)

Получавайки поръчаната стока, заплащате дължимата сума на куриера. Тя е отбелязана в цената на поръчката.
* Плащане по банков път - за целта е необходимо да извършите банков превод към сметката на . Банковата сметка, ще ви бъде изпратена след като ни известите, че желаете да заплатите по банков път. Поръчката ще бъде изпълнена след получаване на превода. При доставка на стоката не дължите нищо на куриера.
С натискане на бутона „ПОТВЪРДЕТЕ“ ПОТРЕБИТЕЛЯТ прави волеизявление за сключване на договор с „ЕРЕР“ ООД съгласно условията, посочени в заявката . Чл.15. В срок от 1 до 3 работни дни от получаване на заявката представител на потвърждава с обратен имейл и/или телефонно обаждане получаването на поръчката и потвърждава изпълнението и, или уведомява ПОТРЕБИТЕЛЯ, че поръчаният от него артикул не е в наличност.