Производители DR. RENA DERMO
Код на продукта MDR.007
Наличност В наличност
5,75 лв.

Полза: Използването на овлажняващи продукти през деня често се пренебрегва, забавя и забравя. Нуждата на кожата от влага обаче е еквивалентна на човешката нужда от вода. Използването на овлажнител за кожата е толкова важно. Той е ключът към грижата срещу стареене, незаменим е за грижа за кожата. Овлажнява, поддържа баланса на еластичността, помага за омекотяването й и й придава копринен вид.

Сапунът с козе мляко забавя признаците на стареене на кожата, благодарение на високото съдържание на алфа  -хидрокси киселини, като например млечната киселина. Алфа-хидрокси киселините разграждат връзките на мъртвите кожни клетки, като отстраняват мъртвите клетки от повърхността на кожата и разкриват нови, здрави клетки, така че тя изглежда по-гладка и по-млада. Козето мляко притежава противовъзпалителни свойства и спомага за намаляване на възпалението на кожата поради високото си съдържание на мазнини.


Употреба: Трябва да го нанесете с леки масажни движения нагоре, за да поддържате устойчивостта на кожата срещу гравитацията.

За по добри резултати комбинирайте с останалите продукти от серията DR. RENA DERMO с козе мляко.