Производители NATURFACE
Код на продукта M-091
Наличност В наличност
7,60 лв.

ТАЙНАТА ЗА ЖИВА И БЛЕСТЯЩА КОСА!

Чесън: Витамините и минералите в него играят важна роля за здравето на косата. Например, чесънът, който съдържа много калций, е ефективен за растежа на косата, като предотвратява накъсванията. Чесънът е изключително богат на сяра, която е много полезна за здравето на косата.

Употреба: Изсипете малко шампоан в дланта си и го нанесете върху корените на косата и след като изчакате поне 3 минути, изплакнете косата си обилно с вода. За предпочитане нанесете два пъти. Препоръчително е да миете косата поне два пъти седмично.

Ползи: Благодарение на растителните екстракти в съдържанието си, той почиства косата и скалпа в дълбочина. При редовна употреба помага на косата да придобие блестящ копринен вид, като подхранва корените.

Предупреждения: Съхранявайте на хладно и недостъпно за деца място. Не докосвайте очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Не се препоръчва за хора чувствителни към някоя от съставките. За външна употреба. Датата на производство и номера на партидата са на опаковката.