Производители DR. RENA DERMO
Код на продукта MDR.056
Наличност В наличност
26,37 лв.

Защитете кожата си, от вредните слънчеви лъчи и др. външни фактори, със слънцезащитните продукти на DR. RENA DERMO. Слънцезащитният крем покрива кожата със защитен филм като едновременно с това я подхранва със съставки като алое вера и алантоин.

Употреба: Слънцезащитният крем DR. RENA DERMO трябва да се нанася 20 - 30 минути преди да излезете на слънце. По този начин защитният ефект ще бъде по -голям.

Ползи: Слънцезащитният крем Rena Dermo помага за защита на кожата ни от вредните UV лъчи, излъчвани от слънцето, за предотвратяване на слънчево изгаряне и образуване на петна по кожата. Благодарение на растителните екстракти в съдържанието си, той помага за укрепване на кожата срещу външни фактори.

Предупреждения: Съхранявайте на хладно и далеч от деца. Не докосвайте очите. В случай на контакт с очите, изплакнете обилно с вода. Да не се използва при деца под 3 години. Не се препоръчва за хора, които са чувствителни към някоя от съставките. За външна употреба. Съдържа бензофенон-3. Датата на производство и номера на партидата са на опаковката.